Levering

Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag uw bestelling te versturen. U ontvangt een e-mail zodra wij uw betaling hebben ontvangen en wanneer wij uw bestelling hebben aangeboden bij PostNL, deze e-mail bevat tevens het track&trace nummer van uw bestelling. PostNL zal voor de levering van uw bestelling zorgen. Pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 1 à 2 dagen werkdagen afgeleverd. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het artikel met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, dient u onderstaande stappen te volgen:

1. Meld uw retour aan door een mail te sturen naar info@jagermodelspoor.nl en vermeld daarin uw naam, het ordernummer en het desbetreffende artikel wat u wenst te retourneren.

2. Wacht totdat u een mail van ons krijgt met een bevestiging.

3. Breng het pakket naar het dichstbijzijnde PostNL punt. kijk hier voor een servicepunt bij u in de buurt. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.

Wij ontvangen het pakket de volgende werkdag van PostNL. Het aankoopbedrag zal na ontvangst zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen worden teruggestort.

© 2013 - 2024 Jager Modelspoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel