Copyright

Alle afbeeldingen, foto's en logo's zijn intellectueel eigendom van Jager Modelspoor. Zij mogen niet gekopieerd, verspreid, afgedrukt, bewerkt of op enige andere manier gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Jager Modelspoor. Gepubliceerde teksten en beschrijvingen zijn met de grootste zorg samengesteld, doch zijn onvolkomenheden nooit geheel uit te sluiten. Jager Modelspoor is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of gevolgen welke ontstaan zijn door gebruik van deze beelden, teksten of beschrijvingen zoals gepubliceerd op deze website. Indien u gebruik wilt maken van enig materiaal dan kunt u contact met ons opnemen.

Disclaimer

Jager Modelspoor mag deze website naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Jager Modelspoor is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Behoudens deze disclaimer, is Jager Modelspoor niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging en/of erkenning van die bestanden in.

Jager Modelspoor besteedt veel zorg aan de informatie op de website en probeert de producten en prijsinformatie zo actueel mogelijk te houden en correct weer te geven. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op onze website aangeboden informatie.

© 2013 - 2024 Jager Modelspoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel